Inici  |   Qui som?  |   Seu Electrònica  |   Portal de Transparència  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logotip de Turisme de Lleida Logotip de La Paeria - Ajuntament de Lleida Enllaç al RSS Enllaç al YouTube Enllaç al Twitter Enllaç al Facebook Enllaç al Instagram infoturisme@paeria.es 973 700 319
Català Español English Français
Esteu aquí: Inici Ambaixadors

Ambaixadors

Turisme de Lleida és un organisme autònom de l'Ajuntament de Lleida que des de l'any 1994 s'encarrega de la promoció turística de la ciutat.

Dins del Pla integral de qualitat que Turisme de Lleida impulsa com a marc general d'actuació, endega ara un nou programa de divulgació interactiva adreçat a lleidatans residents fora de la ciutat que vulguin contribuir a la projecció de la ciutat.

El programa Ambaixadors de Lleida té el propòsit de formar una xarxa de persones interessades a canalitzar la promoció turística de la ciutat de Lleida en el seu lloc actual de residència, ja sigui a l'Estat espanyol, Europa o el món.

La ciutat de Lleida vol mantenir llaços d'unió i contacte permanent amb tots els lleidatans. I en particular, vol reforçar els vincles de comunicació i relació amb els lleidatans que viuen fora de la ciutat. A la vegada, anima aquestes persones a col·laborar en la difusió i promoció dels valors de Lleida.

Els ambaixadors de Lleida són persones nascudes a Lleida que viuen fora de la ciutat, però que mai n'han perdut les arrels.

Lleidatans que per motius professionals, acadèmics, familiars o personals han canviat la seva residència.

Són ambaixadors de Lleida els que, a més a més, volen col·laborar a difondre valors com l'amistat, la convivència, la universalitat i la cultura.

La seva estima a Lleida, a la llengua, als valors culturals, al patrimoni artístic, a la història i a la gastronomia són les credencials que els distingeixen.

Turisme de Lleida atorga a les persones que sol·liciten ser ambaixadors de Lleida i compleixen els requisits establerts, una credencial identificativa.

Els ambaixadors tenen un tracte preferencial en la tramesa de comunicacions de promoció turística i ciutadana. Reben informació de tots els esdeveniments, actes, festes, trobades que es duen a terme a la ciutat. També disposen d'una àrea exclusiva i privada en el centre web de Turisme de Lleida, així com altres prerrogatives exclusives.

Els ambaixadors es comprometen a actuar de promotors dels atractius de la ciutat i a desenvolupar el rol de cicerones de Lleida allà on resideixen.
TURISME DE LLEIDA
Major 31, bis - 25007
Tel 973 700 319
Fax 973 700 480
infoturisme@paeria.es