Inici  |   Qui som?  |   Seu Electrònica  |   Portal de Transparència  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logotip de Turisme de Lleida Logotip de La Paeria - Ajuntament de Lleida Enllaç al RSS Enllaç al YouTube Enllaç al Twitter Enllaç al Facebook Enllaç al Instagram infoturisme@paeria.es 973 700 319
Català Español English Français
Esteu aquí: Inici On menjar On comprar

On comprar

Lleida és la gran capital comercial de la Catalunya interior.

Aparcament gratuït
Alguns establiments distribueixen entre els seus clients targetes d'aparcament gratuït en zona blava i aparcaments pròxims a les zones comercials.

Tax Free
El servei Tax Free eximeix d’impostos els viatgers residents fora de la Unió Europea.


Zones Comercials

L'Eix Comercial, la zona comercial per excel·lència ofereix un recorregut excepcional per la importància monumental de la zona. Més de 450 establiments que se succeeixen en un eix per a vianants de 2,2 quilòmetres de longitud. Per altra banda, l'oferta de la Zona Alta mostra un comerç modern i de qualitat que comparteix espai amb la major oferta d'oci i d’hostaleria de la ciutat. A més, Cappont, Escorxador, Pardinyes, Ronda, Balàfia i Bordeta són també zones comercials interessants de la ciutat.

Mercats

A més dels d'abastament (Cappont, Balàfia i Fleming), Lleida té nombrosos mercats. Els diumenges al matí, el Mercat de la Rambla (Rbla. de Ferran) està dedicat a les antiguitats i el col.leccionisme. Els dijous (al costat del camp d'esports del Lleida Esportiu) i els dissabtes (al costat del Pavelló Barris Nord i incorporant fruites i hortalisses) es concentren nombroses parades dedicades a equipaments per a la persona i la llar… També el primer dissabte de cada mes (excepte a l'agost), el mercat de l'Hort ofereix productes agroalimentaris venuts directament pels propis productors. També són molt atractius els mercats nadalencs com el d’Artesans i de Nadal o el de Santa Llúcia.

http://comercmercatsconsum.paeria.cat/
TURISME DE LLEIDA
Major 31, bis - 25007
Tel 973 700 319
Fax 973 700 480
infoturisme@paeria.es